Μενού
Το καλάθι σας

Τρόποι Αποστολής

ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Η αποστολή των προϊόντων γίνεται με εταιρεία ταχυμεταφορών και το κόστος μεταφορικών και της αντικαταβολής είναι ΔΩΡΕΑΝ για όλη την Ελλάδα.

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Παραδόσεις στο εξωτερικό γίνονται με διάφορες μεταφορικές εταιρείες (εάν έχετε κάποια ιδιαίτερη προτίμηση μπορείτε να μας υποδείξετε την μεταφορική εταιρεία που προτιμάτε ή συνεργάζεστε). Τα έξοδα επιβαρύνουν τον παραλήπτη και είναι πάντα ανάλογα του όγκου των προϊόντων και την περιοχή στην οποία αυτά θα αποσταλούν. Εάν έχετε κάποια απορία μπορείτε να μας καλέσετε και να ενημερωθείτε για τα μεταφορικά έξοδα για την παραγγελία σας στην περιοχή που είστε ανάλογα την παραγγελία σας.

Καθυστέρηση Παραγγελίας

Οι παραγγελίες μπορούν να καθυστερήσουν και να επηρεαστεί η μεταφορά και η παράδοσή τους, για τους παρακάτω λόγους:

✓Λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων, λόγω απεργίας, λόγω ανωτέρας βίας.

✓Αδυναμία επικοινωνίας τηλεφωνικής ή ηλεκτρονικής με τον πελάτη.

✓Λόγω προβλήματος στην πληρωμή του προϊόντος.

✓Λόγω λανθασμένων στοιχείων του πελάτη κατά την καταχώρηση της παραγγελίας.

 

ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Μέσω της ιστοσελίδας μας:

Βρίσκετε το προϊόν που επιθυμείτε και κάνετε κλικ την επιλογή «Προσθήκη στο Καλάθι» ακολουθώντας τα βήματα για την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, 24 ώρες το 24ωρο και 7 ημέρες την εβδομάδα.

Μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος:

Στην ιστοσελίδα μας μέσω της επιλογής: Επικοινωνία

Τηλεφωνικά: Στο 210 684 0500 καλώντας μας από: Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 π.μ – 17.00 μ.μ

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Πολιτική Επιστροφών

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα σας δίνει την δυνατότητα επιστροφής και αντικατάστασης των προϊόντων που αγοράσατε λόγω μη φυσικής παρουσίας σας κατά την αγορά. Η επιστροφή πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός 14 εργάσιμων ημερών από την ημέρα παραλαβής της παραγγελίας σας. Επιστροφές ΔΕΝ γίνονται δεκτές στις παρακάτω περιπτώσεις:

1. Δεν γίνεται αλλαγή ούτε γίνονται δεκτά για επιστροφή προϊόντα στα οποία έγινε χάραξη μηνύματος ή και λογοτύπου.

2. Τα προϊόντα σε προσφορά ή αυτά που διατίθενται με έκπτωση δεν επιστρέφονται και δεν γίνονται αλλαγές σε αυτά.

 

Επιστροφή Προϊόντων (μη ελαττωματικών)

Για να γίνει δεκτή η επιστροφή πρέπει:

Τα αντικείμενα και οι συσκευασίες τους να είναι στην κατάσταση στην οποία παραλήφθηκαν από τον πελάτη. Η επιστροφή πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός 14 εργάσιμων ημερών από την ημέρα παραλαβής της παραγγελίας σας. Πέραν αυτού του χρονικού διαστήματος το alphanetrix.gr μπορεί να μην δεχθεί την όποια επιστροφή για αντικατάσταση της συναλλαγής.

Ως ημερομηνία εμπρόθεσμης επιστροφής θεωρείται μόνο η αναγραφόμενη στην απόδειξη παραλαβής της εταιρείας ταχυμεταφορών.

Τα προς επιστροφή προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που παραλήφθηκαν από τον πελάτη, σε άριστη κατάσταση με τη πλήρη, αρχική, ατομική συσκευασία τους, χωρίς φθορές και, με όλα τα συνοδευτικά έγγραφα (απόδειξη λιανικής πώλησης, Δελτίο Αποστολής-Τιμολόγιο, κτλ.). Όλα τα έξοδα επιστροφής βαρύνουν τον αποστολέα.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε την επιστροφή των αντικείμενων που παραλάβατε θα πρέπει να μας αποστείλετε e-mail στη διεύθυνση info@alphanetrix.gr περιγράφοντας το αίτημα επιστροφής και θα λάβετε απάντηση μας.

Οι επιστροφές και αντικαταστάσεις προϊόντων μπορούν να γίνουν μόνο εάν πληρούνται όλες οι παρακάτω προϋποθέσεις:

✓ Η επιστροφή πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός 14 εργάσιμων ημερών από την ημέρα παραλαβής της παραγγελίας σας.

✓ Το προϊόν(ντα) να ειναι άθικτο(α) και να μην έχει χρησιμοποιηθεί

✓ Το προϊόν(ντα) θα πρέπει να ακολουθείται από όλα τα συνοδευτικά έγγραφα (απόδειξη λιανικής πώλησης, Δελτίο Αποστολής-Τιμολόγιο, κτλ).

✓ Όλα τα έξοδα επιστροφής βαρύνουν τον αποστολέα.

Εάν δεν ισχύουν όλα τα παραπάνω το προϊόν(ντα) θα επιστρέφονται στο αποστολέα με χρέωσή του. Μόνο εάν ισχύουν όλα τα παραπάνω, τότε το κόστος επανάληψης της αποστολής βαρύνει το alphanetrix.gr για μια και μόνο φορά.

Επιστροφή Προϊόντων (ελαττωματικών): Tο κόστος επιστροφής και τα έξοδα επαναποστολής (με κατάθεση του αντίστοιχου ποσού εξόδων σε λογαριασμό τραπέζης του πελάτη) γίνεται στην περίπτωση που αποδεδειγμένα με υπαιτιότητα του alphanetrix.gr, πουλήθηκαν προϊόντα κακής και ελαττωματικής ποιότητας ή από λάθος στην λήψη της παραγγελίας ή στην τιμολόγηση ή στην αποστολή, ή κατεστραμμένα κατά την μεταφορά ή με κακή συσκευασία κ.λ.π. Μόνο σε αυτές τις περιπτώσεις το alphanetrix.gr αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη της αντικατάστασης, Οι όροι επιστροφής παραμένουν οι ίδιοι με τους παραπάνω.

 

ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ & ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ

Α) με courier → Ελάχιστη χρέωση ανάλογα με το βάρος 150€

Αν ένα προιόν είναι πχ άνω των 500€ τότε τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν .

Β) Παραλαβή απο την έδρα μας .