Μενού
Το καλάθι σας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

Λίγα λόγια για την Alphanetrix

Η Alphanetrix ιδρύθηκε το 2011 και δραστηριοποιείται στην αγορά της Πληροφορικής μέσω των πωλήσεων προϊόντων (H/W) και εφαρμογών (S/W) και την παροχή υψηλής ποιότητας ολοκληρωμένων λύσεων και υπηρεσιών.

Συγκριτικό πλεονέκτημα της εταιρείας είναι η υψηλή τεχνογνωσία των προϊόντων καθώς και το υψηλού επιπέδου, ευρύ φάσμα υπηρεσιών στον παραπάνω τομέα, βοηθώντας έτσι τους πελάτες της στην επίτευξη των επιχειρηματικών τους στόχων.

Αξιοπιστία

Συνεργασία

Γνώση

Πρέπει να σημειωθεί ότι, προκειμένου να ικανοποιηθούν οι πλήρεις ανάγκες των πελατών, η εταιρία βασίζεται στις συνεργασίες της με κορυφαίους προμηθευτές τεχνολογίας.

Όλες οι λύσεις που προσφέρονται βασίζονται στην υψηλή τεχνολογία και χαρακτηρίζονται από υψηλή αξιοπιστία, παρέχοντας υπηρεσίες Internet, εκπαιδευτικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες.

Οι κύριοι τομείς δραστηριότητας της εταιρείας καλύπτουν μια σειρά ολοκληρωμένων συστημάτων πληροφορικής, εξειδικευμένες υπηρεσίες στον τομέα της πληροφορικής, των τηλεπικοινωνιών, του Διαδικτύου και του σχεδιασμο προσαρμοσμένων εφαρμογών.

Συμβουλευτικές Υπηρεσίες
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Συντήρηση Εξοπλισμού
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Εκπαιδευτικά Σεμινάρια
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Τεχνική Υποστήριξη
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Οικονομικά Στοιχεία

2014
Οικονομικά Στοιχεία
2015
Οικονομικά Στοιχεία
2016
Οικονομικά Στοιχεία
2017
Οικονομικά Στοιχεία
2018
Οικονομικά Στοιχεία
2019
Οικονομικά Στοιχεία
2020
Οικονομικά Στοιχεία

Αποστολή

Όραμα

Software, Υπηρεσίες CAD
και Παροχή Λύσεων

Η Alphanetrix έχει καταφέρει να γίνει ηγέτης σε πολλούς τομείς όπως το λογισμικό και τις υπηρεσίες CAD, καθώς και στην παροχή μοναδικών λύσεων σε υπολογιστές υψηλής απόδοσης.

Συνεχίζουμε να επεκτείνουμε και να διευρύνουμε το χαρτοφυλάκιό μας με βάση τις τρέχουσες απαιτήσεις της ελληνικής αγοράς για οικονομικά αποδοτικές και ισχυρές λύσεις.

Τα Βραβεία Μας