Μενού
Το καλάθι σας
SpaceMouse® Compact

SpaceMouse® Compact

SpaceMouse® Compact
SpaceMouse® Compact
SpaceMouse® Compact
SpaceMouse® Compact
SpaceMouse® Compact
SpaceMouse® Compact
SpaceMouse® Compact
SpaceMouse® Compact
SpaceMouse® Compact
  • Κωδικός: SpaceMouse Pro - SPCM-P
184,76€ 149,00€ + ΦΠΑ = 184,76€
ΦΠΑ 149,00€

Το SpaceMouse Compact αναπτύχθηκε για να προσφέρει μια διαισθητική, αβίαστη και ακριβή πλοήγηση 3D σε εφαρμογές CAD που δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί χρησιμοποιώντας ένα τυπικό ποντίκι και πληκτρολόγιο.

Το SpaceMouse Compact αναπτύχθηκε για να προσφέρει μια διαισθητική, αβίαστη και ακριβή πλοήγηση 3D σε εφαρμογές CAD που δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί χρησιμοποιώντας ένα τυπικό ποντίκι και πληκτρολόγιο. Είναι το ιδανικό εργαλείο για τους σύγχρονους μηχανικούς, αρχιτέκτονες και σχεδιαστές να αναθεωρούν τρισδιάστατα σχέδια και να εξερευνούν τρισδιάστατους χώρους.

Εντυπωσιακή πλοήγηση του 3D Design:
Ο πατενταρισμένος αισθητήρας 6 Degrees of Freedom (6DoF) του 3Dconnexion έχει σχεδιαστεί ειδικά για να χειρίζεται ψηφιακό περιεχόμενο ή θέσεις κάμερας στις κορυφαίες εφαρμογές CAD στον κλάδο. Απλώς σπρώξτε, τραβήξτε, περιστρέψτε ή γείρετε το καπάκι του ελεγκτή 3Dconnexion για διαισθητική μετακίνηση, ζουμ και περιστροφή του τρισδιάστατου σχεδίου σας. Το άλλο σας χέρι είναι τώρα ελεύθερο να χρησιμοποιεί ταυτόχρονα το τυπικό ποντίκι σας για επιλογή, δημιουργία ή επεξεργασία του μοντέλου σας.

Συμπαγές αποτύπωμα:
Με τον εμβληματικό, καθαρό σχεδιασμό του, το SpaceMouse Compact είναι αρκετά μικρό ώστε να χωρά σε κάθε γραφείο, ενώ η χαλύβδινη βάση από χάλυβα εξασφαλίζει τη σταθερότητα της συσκευής για ακριβή τρισδιάστατη πλοήγηση.

Εύχρηστος:
Κάθε ένα από τα δύο κουμπιά του SpaceMouse Compact ανοίγει το δικό του ακτινικό μενού 3Dconnexion. Παρέχουν άμεση πρόσβαση σε έως και 8 από τις αγαπημένες σας εντολές εφαρμογής. Με το λογισμικό μας 3DxWare 10 δημιουργείτε εύκολα τα δικά σας ακτινικά μενού σε δευτερόλεπτα ή επιλέγετε από χρήσιμες ρυθμίσεις.

Ένας οδηγός. Πολλαπλές συσκευές:
Το 3DxWare 10 είναι το μοναδικό θεμέλιο προγράμματος οδήγησης για όλες τις συσκευές 3Dconnexion. Η απλή, αλλά ισχυρή διεπαφή του καθιστά εύκολη την εξατομίκευση όλων των προϊόντων 3Dconnexion για κορυφαία απόδοση.


Οι ειδικοί της Alphanetrix θα σας καθοδηγήσουν στις IT λύσεις που ταιριάζουν στην επιχείρησή σας

Οι τιμές και/ή η διαθεσιμότητα μπορεί να τροποποιηθεί ανά πάσα στιγμή βάσει του στοκ του εκάστοτε προμηθευτή

Ζητήστε μας προσφορά στο info@alphanetrix.gr 

Χαρακτηριστικά:
3Dconnexion® αισθητήρας έξι βαθμών ελευθερίας (6Dof)
2 προγραμματιζόμενα κουμπιά

Προδιαγραφές:
Διαστάσεις (ΜxΠxΥ): 77 x 77 x 54 mm (3,03 x 3,03 x 2,13 ίντσες)
Βάρος: 480 g (16,93 oz)

Δείτε επίσης