Μενού
Το καλάθι σας

LENOVO

Η Lenovo είναι μια από τις κορυφαίες εταιρίες τεχνολογίας στον κόσμο και κατέχει τις μεγαλύτερες επιδόσεις στην καινοτομία στον κλάδο των ηλεκτρονικών υπολογιστών, κερδίζοντας με συνέπεια βραβεία. Η Lenovo έχει αναπτυχθεί γρηγορότερα από την αγορά εξαιτίας των εξαιρετικά κατασκευασμένων προϊόντων της που προορίζονται να καλύψουν τις ανάγκες ακόμα και των πιο απαιτητικών. Οι πελάτες της χρησιμοποιούν την καινοτομία για να φέρουν πρόοδο στον κόσμο και τα προϊόντα της κατασκευάζονται με αυτό το πνεύμα. Οι εξαγορές, η συνεργασία με τις βιομηχανικές ενώσεις και οι επενδύσεις στην έρευνα και την ανάπτυξη, ακόμη και σε χαμηλό κύκλο, οδηγούν την εταιρεία στο να παραμένει μπροστά στις τάσεις της αγοράς και να προσφέρει ένα ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο προϊόντων.


Η επιτυχία της Lenovo οφείλεται:

🗸Ευρύτερο φάσμα των προϊόντων της

🗸Αποτελεσματικότητα με γνώμονα την κλίμακα και τον τελικό έλεγχο της αλυσίδας εφοδιασμού.

🗸Προσαρμοστική στρατηγική για πολύ μεγάλη γκάμα επιχειρήσεων.

Κάνοντας την διαφορά στο Κέντρο Δεδομένων

🗸Ποιότητα και αξιοπιστία – Κατασκευασμένοι σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα. Σχεδιασμένοι για συνεχή παραγωγικότητα με την ηγετική θέση του Lenovo Data Center να προσθέτει μεγαλύτερη εμπιστοσύνη και ικανοποίηση των πελατών.

🗸Απόδοση και ευελιξία – Η καινοτομία της Lenovo για το κέντρο δεδομένων κατευθύνει τις εξελίξεις σε ολόκληρο τον οργανισμό σας, απελευθερώνοντας την επιχειρηματική σας απόδοση. Τα συστήματά είναι σχεδιασμένα από τη βάση για τα σημερινά κρίσιμα φορτία αποστολής, παρέχοντας την απόδοση που απαιτείτε τώρα και την ευελιξία που θα χρειαστείτε στη συνέχεια.

🗸Ασφάλεια – Αυστηρές επιχειρηματικές διαδικασίες που ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς. Εξασφάλιση της ανάπτυξης λογισμικού σε ολόκληρο τον κύκλο ζωής, για τον έλεγχο της πιο διαφανούς, ελεγχόμενης και ασφαλούς αλυσίδας εφοδιασμού στον κλάδο.

🗸Υπηρεσίες υποστήριξης – Έμπιστοι σύμβουλοι σας βοηθούν να σχεδιάσετε τη σωστή στρατηγική πληροφορικής, παρέχοντας εμπειρογνωμοσύνη για την αξιολόγηση, το σχεδιασμό και τη βελτιστοποίηση του κέντρου δεδομένων σας.

Απόδοση Χωρίς Διακοπή

🗸Ισχυρή απόδοση – Διαθέτουν τις τελευταίες γενιές επεξεργαστών Intel® Xeon® και τα επαγγελματικά γραφικά NVIDIA® Quadro® σε συστήματα διπλού και ενιαίου επεξεργαστή.

🗸Εξαιρετική μηχανική και ευελιξία – Η νέα γενιά ThinkStations παρέχει ισχύ και ευελιξία με περισσότερες υποδοχές εισόδου / εξόδου και την υψηλότερη χωρητικότητα αποθήκευσης στον κλάδο.

🗸Πιστοποίηση ISV – Κάθε σταθμός εργασίας ελέγχεται και πιστοποιείται από κορυφαίους κατασκευαστές λογισμικού (ISV) για την εκτέλεση εφαρμογών Μηχανικής, Αρχιτεκτονικής και Κατασκευαστικής, συμπεριλαμβανομένων των ANSYS Multiphysics, Autodesk CFD, Autodesk Revit, Bentley Auto PLANT, Creo CAM, Dassault ICEM Surf, Dassault CATIA πολλά περισσότερα.

Πανίσχυρα laptops

🗸Εξαιρετικά απλό στη διαχείριση.

🗸Μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας, εκπληκτικά γρήγορες θύρες USB-C Thunderbolt® και δυνατή επεξεργαστική ισχύ σας κρατάνε πάντα σε εγρήγορση.

🗸Εξαιρετικά χαρακτηριστικά ασφαλείας – Προστασία των προσωπικών σας δεδομένων με χρήση δακτυλικού αποτυπώματος.

Κορυφαία Απόδοση – Σίγουρη Αξιοπιστία

🗸Μικροσκοπικό μέγεθος – Παρέχει αξιόπιστη απόδοση επαγγελματικού επιπέδου, ενώ παράλληλα απελευθερώνει πολύτιμο χώρο στο γραφείο.

🗸Μέγιστη Απόδοση – Σχεδιασμένα για να προσαρμόζονται σε κάθε περιβάλλον και εξοπλισμένα με επεξεργαστή 7ης γενιάς Intel® Core™ για μέγιστη ισχύ.

🗸ThinkCentre Dust Shield (Τεχνολογία προστασίας από τη σκόνη) – Επιλογή προστασίας από τη σκόνη (προαιρετικό) που μειώνει την πρόσληψη σκόνης, για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής του μηχανήματος και λιγότερη συντήρηση.