Εταιρίες όπως η δική σας, όποιο εργαλείο και να χρησιμοποιούν,  ψάχνουν διαρκώς τον πιο έξυπνο τρόπο οργάνωσης πληροφοριών και τρόπου streamline συνεργασίας στα projects τους.  

Με την αύξηση της πολυπλοκότητας κάθε project και της ανταγωνιστικότητας στην αγορά, χρειάζεστε ευέλικτες λύσεις, που θα συνδέουν τις πληροφορίες, την κατάσταση κάθε αλλαγής και τα workflows των ομάδων έργων σας και θα σας δίνουν ακριβή εικόνα σε κάθε βήμα. Χρειάζεστε λύσεις εργαλείων που υποστηρίζουν καλύτερα τα projects σας, πιο γρήγορα και με την καλύτερη κερδοφορία! Χρειάζεστε λύσεις φτιαγμένες για τη συλλογή λογισμικών Αρχιτεκτονική, Μηχανική & Κατασκευή και όχι απλά ένα office cloud app που δε θα μπορεί ανταπεξέλθει σε πολύπλοκα 3D αρχεία, ή σε server solution που χρειάζονται VPN.

 

Με το BIM Collaborate Pro, δουλεύετε από οπουδήποτε, οποτεδήποτε, με οποιοδήποτε. Η συνεργασία με κορυφαία σχεδιαστικά εργαλεία όπως το Revit, Civil 3D, και AutoCAD Plant 3D. BIM Collaborate Pro σας δίνει δυναντότητες. Δείτε περισσότερα εδώ https://www.alphanetrix.gr/index.php?route=product/product&search=BIM&product_id=340&search=BIM

 

Δείτε παρακάτω συγκριτικό πίνακα:

BIM Collaborate Pro vs other AEC work-sharing solutions