Νέα σειρά webinars "A tip of.." 


Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα πρώτα δύο free webinars της Alphanetrix. Η νέα σειρά "A tip of.." αφορά δεκαπεντάλεπτα σεμινάρια - short deep dive, με ανάλυση / παρουσίαση συγκεκριμένων εργαλείων στα Autodesk products.

Το πρώτο σεμινάριο το οποίο διεκπεραιώθηκε στις 24 Φεβρουαρίου 2023, συγκέντρωσε 65 εγγεγραμμένα άτομα και επικεντρώθηκε στο DesignCenter του AutoCAD:  Ένας οργανωμένος τρόπος πρόσβασης στο περιεχόμενο των σχεδίων σας, όπως Blocks, Hatches, Layers, Layouts, Xrefs και Styles. Το DesignCenter μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αντιγραφεί περιεχόμενο από ένα σχέδιο σε ένα άλλον, χωρίς να έχουμε και τα κύ σχέδια ανοιχτά.

Το δεύτερο free webinar, το οποίο διεκπεραιώθηκε στις 03 Μαρίου 2023, συγκέντρωσε 75 εγγραφές, πρωτοφανής αριθμός, και ανέλυσε το AutoCAD Tool Palettes : Ένα εργαλείο το οποίο χρησιμοποιείται για την οργάνωση των Blocks, Hatches, Styles, Commands και άλλα εξειδικευμένα εργαλεία, σε ένα παράθυρο καρτελών. Μπορούμε να δημιουργήσουμε και να τροποποιήσουμε σύμφωνα με τις απαιτήσεις μας AutoCAD Tool Palettes, χρησιμοποιώντας διάφορες μεθόδους. Σε αυτό το webinar παρουσιάστηκε η ευκολία τροποποίησης AutoCAD Tool Palettes, έτσι ώστε να έχουμε πάντοτε πρόσβαση στα εργαλεία μας, ανεξάρτητα από το τρέχον ανοιχτό σχέδιο.