H Chaosgroup πρόσθεσε νέες δυνατότητες για το V-Ray 5 για το Rhino και για το V-Ray 5 για το SketchUp , βοηθώντας τους σχεδιαστές να κάνουν περισσότερα με την οπτικοποίηση σε πραγματικό χρόνο. Με δεκάδες βελτιώσεις στο V-Ray Vision και με μια νέα Ζωντανή Σύνδεση στο Chaos Vantage, οι χρήστες  θα μπορούν, κατά τη διάρκεια μιας επεξεργασίας,  να κάνουν rendering σε πραγματικό χρόνο σε περισσότερα τμήματα ανοίγοντας ταχύτερα εφαρμογές ενώ εργάζονται στο Rhino ή το SketchUp.

Είτε πρόκειται για ανίχνευση ακτίνων σε πραγματικό χρόνο με το Chaos Vantage είτε για γραφικά ποιότητας παιχνιδιού με το V-Ray Vision, αυτή η νέα ενημέρωση διευκολύνει την εφαρμογή πραγματικού χρόνου σε οποιοδήποτε στάδιο της επεξεργασίας σχεδιασμού. Επίσης το μεγάλο πλεονέκτημα είναι, ότι όποιο εργαλείο κι αν επιλέξετε, τα ίδια φώτα, υλικά και σκηνικά θα εμφανιστούν στη γραμμή εργαλείων, έτσι ώστε οι σχεδιαστές να μην χάνουν ποτέ τη δυναμική τους.

Νέες εξελίξεις σε πραγματικό χρόνο 

Σχεδιασμένο για να εξυπηρετεί όλα όσα έρχονται πριν από τo τελικό render , το V-Ray Vision προσφέρει προβολή της εικόνας σας  σε πραγματικό χρόνο που ενώ εργάζεστε εκείνο ενημερώνεται. Η τελευταία ενημέρωση επεκτείνεται στα κεντρικά λειτουργικά χαρακτηριστικά, φέρνοντας περισσότερες επιλογές στη θύρα προβολής που είναι πάντα ενεργοποιημένη. Τα νέα χαρακτηριστικά του V-Ray Vision περιλαμβάνουν:

 • Τρισδιάστατο μοντέλο με δυνατότητα κοινής χρήσης — Οι χρήστες μπορούν να μοιραστούν με άλλους χρήστες μέσω του V-Ray Vision εικόνες 3D σε πραγματικό χρόνο — δεν απαιτείται άδεια χρήσης ή κάποιο άλλο πρόσθετο λογισμικό. Με  την πλήρη εκδόση του V-Ray Vision, εσείς και οι συνεργάτες σας μπορείτε να μοιράζεστε την ίδια εικόνα συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων ελέγχου πλοήγησης, των παραμέτρων διόρθωσης χρώματος και πολλά άλλα.
 • Εγγραφή βίντεο — Οι χρήστες μπορούν πλέον να καταγράφουν τις εμπειρίες τους σε πραγματικό χρόνο απευθείας σε βίντεο και να μοιράζονται εύκολα  προσχέδια και παρουσιάσεις με άλλους.
 • Υποστήριξη κινούμενου ήλιου — Νέα υποστήριξη για τα προγράμματα SketchUp, Rhino and Grasshopper με ενσωματωμένο ήλιο που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε μια μελέτη ηλίου για το τρισδιάστατο μοντέλο σας. 
 • Υποστήριξη γρασιδιού — Προσθέστε προκαθορισμένο γρασίδι σε οποιαδήποτε επιφάνεια για να δημιουργήσετε ρεαλιστικό έδαφος με αποτελεσματικό τρόπο.
 • Υποστήριξη φώτων IES — Τα προφίλ φωτός IES μπορούν πλέον να χρησιμοποιηθούν για πιο ρεαλιστικές παρουσιάσεις στο V- RAY Vision.
 • Ιδιαίτερα αποτελεσματική απεικόνιση — Οι σκηνές που χρησιμοποιούν πλήθος περιπτώσεων, όπως δάση, χωράφια με γρασίδι, γεμάτοι χώροι στάθμευσης και άλλα, μπορούν πλέον να συνεχίσουν να λειτουργούν με ταχύτητες σε πραγματικό χρόνο .

Buy Now 


Για μεγαλύτερη πιστότητα, οι σχεδιαστές μπορούν πλέον να έχουν απευθείας πρόσβαση στο Chaos Vantage μέσω ενός νέου Live Link. Με το Vantage, ακόμη και οι πιο περίπλοκες σκηνές μπορούν να εξερευνηθούν σε πραγματικό χρόνο σε πλήρη φωτορεαλιστική ποιότητα, χωρίς επιπλέον ρύθμιση. Το Vantage είναι προς το παρόν δωρεάν για όλους τους χρήστες.

Νέες Δυνατότητες 

Εκτός από τις γενικές βελτιώσεις, η νέα ενημερωμένη έκδοση βοηθά στην απλοποίηση εργασιών χωρίς χρονοβορες μετατροπές με τη βοήθεια εργαλείων . Αυτά περιλαμβάνουν:

 • Scatter — Το νέο εργαλείο scattering είναι τέλειο για την κατασκευή αξιόπιστων εδαφών και λεπτομερών σκηνών, καθώς μπορεί να προσθέσει εκατοντάδες σε εκατομμύρια αντικείμενα και μοντέλα Chaos Cosmos σε οποιαδήποτε επιφάνεια — όλα με έναν διαισθητικό και αποδοτικό τρόπο μνήμης. Οι χρήστες μπορούν να διασκορπίσουν πολλά αντικείμενα ταυτόχρονα ενώ ελέγχουν το μέγεθος, τον προσανατολισμό και την πυκνότητά τους για μέγιστο ρεαλισμό.
 • Χαλκομανίες — Το V-Ray Decal μπορεί να σας βοηθήσει να ζωντανέψετε τα έργα με μοναδικά υλικά που μπορούν να εφαρμοστούν σε αντικείμενα οποιουδήποτε σχήματος. Δημιουργήστε αυτοκόλλητα σε οχήματα, ετικέτες σε προϊόντα ή γκράφιτι σε τοίχους.
 • Νέα υλικά Chaos Cosmos — Περισσότερα από 200 δωρεάν υλικά υψηλής ποιότητας έχουν προστεθεί στο Chaos Cosmos. Απλώς σύρετε και αποθέστε σε επιφάνειες για άμεση χρήση και προσαρμόστε τις όπως θέλετε.
 • Βελτιώσεις υλικού V-Ray — Με ενημερώσεις στο υλικό V-Ray, είναι εύκολο να δημιουργήσετε ρεαλιστικά ημιδιαφανή και διαφανή υλικά, όπως το γυαλί. Επιπλέον, μπορείτε να δημιουργήσετε υλικά όπως πλαστικό και κερί γρήγορα και εύκολα μέσω των λειτουργιών SSS και Volumetric translucency.
 • Βελτιώσεις Light Gen — Οι χρήστες μπορούν τώρα να προσθέσουν τα δικά τους HDRI στα εκατοντάδες περιβάλλοντα HDR που περιλαμβάνονται στη βιβλιοθήκη Light Gen για ακόμη περισσότερες δυνατότητες φωτισμού.