Η επέκταση της δραστηριότητας της εταιρίας στην κυπριακή αγορά δημιουργεί σημαντικές ευκαιρίες και προοπτικές ανάπτυξης,  παρέχοντας κατάλληλα σχεδιασμένες ολοληρωμένες λύσεις πληροφορικής, προτείνοντας προϊόντα & εφαρμογές αιχμής, tailor made για κάθε πελάτη, υποστηρίζοντας και εκπαιδεύοντας την ομάδα έργου του σε νέα εργαλεία, με έναν κοινό παρανομαστή: Την προσοχή στις ουσιαστικές ανάγκες του πελάτη με στόχο την αύξηση της παραγωγικότητάς του.  

«Όραμα μας είναι να βελτιώνουμε συνεχώς το επίπεδο τεχνογνωσίας μας και να διατηρήσουμε την ηγετική μας θέση στους τομείς εξειδίκευσης μας, επιστρέφοντας τη μεγαλύτερη δυνατή αξία στους πελάτες που μας εμπιστεύονται». Με αυτά τα λόγια ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας, κος Ηλίας Μαργέλλος, ανακοίνωσε επίσημα την λειτουργία των νέων γραφείων.

 

Η Alphanetrix βασίζεται στις συνεργασίες της με κορυφαίους οίκους τεχνολογίας κατέχοντας πιστοποίησεις Autodesk Gold Partner, ADOBE Gold Reseller, Lenovo Workstation Expert, DELL Partner, SUPERMICRO Authorized Partner, κ.α. Η συνεργασία με την Autodesk αποτελεί στρατηγική επιλογή της εταιρίας και έχει εξελιχθεί ως μια από τις κύριες δραστηριότητες της, μεταφραζόμενη σε σημαντική επένδυση σε ανθρώπινο δυναμικό και σε ανάπτυξη υψηλού επιπέδου τεχνογνωσίας. Αποτέλεσμα της προσέγγισης αυτής, αποτελεί το γεγονός ότι η Alphanetrix είναι ο μοναδικός Autodesk Gold Partner στην Ελλάδα, πλέον και στην Κύπρο, και με Autodesk Specialization για το σύνολο των κατηγοριών των προϊόντων της, ενώ παράλληλα αναδείχθηκε Νο1 Autodesk Reseller για δέκατη συνεχή χρονιά (2012 -2021).

 

Οι κατηγορίες των πελατών που εμπιστεύονται τις υπηρεσίες μας προέρχονται από διάφορους κλάδους επιχειρηματικής δραστηριότητας όπως η βιομηχανία, οι τράπεζες, οι κατασκευές (κτηριακά έργα και έργα υποδομής), οι μελέτες τεχνικών έργων, τα ερευνητικά κέντρα πενεπιστημαικών ιδρυμάτων, κ.α.


Τα γραφεία της εταιρίας βρίσκονται στη Λευκωσία, Λεωφόρο Ευαγόρου 61.