Η Dell Technologies προσφέρει μια ολιστική προσέγγιση ασφάλειας, ικανή να παρέχει στις επιχειρήσεις όλα όσα χρειάζονται για να ανταποκριθούν σε μια επίθεση στον κυβερνοχώρο.

Οι απειλές για την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο απαιτούν από τις επιχειρήσεις να διασφαλίζουν ότι κάθε τμήμα του οργανισμού τους προστατεύεται και ότι οι σωστές στρατηγικές προστασίας είναι ενσωματωμένες σε όλη την αλυσίδα αξίας από άκρο σε άκρο. Όλες οι εταιρείες, ανεξάρτητα από το μέγεθός τους, πρέπει να οικοδομήσουν ψηφιακά ανθεκτικές κουλτούρες. Η κουλτούρα εμπιστοσύνης και η κατανόηση της κυβερνοασφάλειας εκτιμάται ευρέως από όλες τις επιχειρηματικές λειτουργίες και όχι μόνο από τους τεχνολογικούς φορείς. Εκεί έρχεται η προσφορά της Dell Technologies για την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο. Καλύπτει κάθε πτυχή της αλυσίδας αξίας, από τις υποδομές έως τις επιχειρηματικές δραστηριότητες. Αυτό περιλαμβάνει την εφαρμογή εργαλείων, συστημάτων, διαδικασιών και προληπτικών μέτρων για την προστασία κάθε πτυχής της σύγχρονης επιχείρησης στον κυβερνοχώρο.

Επικεντρωμένη στον εξοπλισμό των πελατών της, η Dell Technologies παρέχει τις κατάλληλες δυνατότητες, εργαλεία και γνώσεις στον κυβερνοχώρο για την προστασία και την ανάπτυξη της επιχείρησής τους. Η μεθοδολογία της ξεκινά με ένα στάδιο σχεδιασμού και διαβούλευσης, καθορίζοντας τις ατομικές ανάγκες κάθε πελάτη και προετοιμάζοντας το σχέδιο ασφάλειας στον κυβερνοχώρο. Έπειτα έρχεται η φάση της εφαρμογής αυτής της στρατηγικής, η οποία οδηγεί σε έναν πολύ καλύτερο τρόπο απόκρισης και ανάκαμψης από επιθέσεις και διακοπές.


 


Remote working: Ήρθε για να μείνει.


Αντιμετωπίζοντας την τάση της εργασίας από το σπίτι χρησιμοποιώντας μη προστατευμένες συνδέσεις δικτύου, προσφέρουμε συστήματα προστασίας που περιλαμβάνουν εταιρικές λύσεις VPN, προσεκτικά διαμορφωμένες συσκευές σύνδεσης SD-WAN και πιο αποτελεσματικές κονσόλες διαχείρισης που θα επιτρέψουν στο IT να παρακολουθεί και να εφαρμόζει πολιτικές ασφαλείας σε μεγάλες αποστάσεις. Και καθώς το εργατικό δυναμικό ορισμένων εταιρειών είναι κινητό τώρα και λειτουργεί από το σπίτι, αυτό παρουσιάζει νέες προκλήσεις ασφάλειας στα τελικά σημεία και οι άνθρωποι της πληροφορικής δεν μπορούν να ανταποκριθούν και να επέμβουν με μη αυτόματο τρόπο παντού. Ως εκ τούτου, τα πρωτόκολλά μας για την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο επιτρέπουν περισσότερες αυτοματοποιημένες και προγνωστικές δυνατότητες.


Οι υπολογιστές αιχμής και το IoT είναι ήδη πραγματικότητα για πολλούς οργανισμούς και αναμένεται να αναπτυχθούν γρήγορα, χάρη στο 5G. Τεράστιες ποσότητες δεδομένων που παράγονται σε εργοστάσια, απομακρυσμένες τοποθεσίες και άλλες εγκαταστάσεις παραγωγής απαιτούν νέες λύσεις ασφάλειας. Ας πάρουμε το παράδειγμα του Dell EMC PowerProtect Cyber ​​Recovery που προστατεύει και απομονώνει κρίσιμα δεδομένα από ransomware και άλλες εξελιγμένες απειλές, ενώ διατηρεί τα μηχανήματά σας σε λειτουργία, προστατεύοντάς σας από διακοπές λειτουργίας και διακοπές στη ροή παραγωγής σας. Η μηχανική εκμάθηση προσδιορίζει ύποπτη δραστηριότητα και σας επιτρέπει να ανακτήσετε γνωστά καλά δεδομένα και να συνεχίσετε τις κανονικές επιχειρηματικές δραστηριότητες με σιγουριά. Διατηρώντας τα κρίσιμα επιχειρησιακά δεδομένα με ασφάλεια αποθηκευμένα στους διακομιστές ανάκτησης στον κυβερνοχώρο, μπορείτε να εκκινήσετε τις μηχανές παραγωγής σας σε πολύ λίγο χρόνο και να επανεκκινήσετε την παραγωγή σας, ακόμα κι αν έχετε πληγεί από ένα καταστροφικό συμβάν απώλειας δεδομένων.


Οι λύσεις μας στον τομέα της κυβερνοασφάλειας είναι ιδανικές για αυτούς τους κλάδους και τον χρηματοοικονομικό κόσμο – και τα χρηματοοικονομικά είναι ένας τομέας όπου η ασφάλεια είναι το Νο1 ζητούμενο. Η μελέτη περίπτωσης Dell EMC PowerProtect Cyber ​​Recovery for Sheltered Harbor δείχνει ότι η λύση μας προσφέρει ανθεκτικότητα στον κυβερνοχώρο για τα πιο κρίσιμα δεδομένα των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων. Η Dell Technologies είναι ο πρώτος πάροχος τεχνολογικών λύσεων που συμμετέχει στο Πρόγραμμα Συνεργατών Sheltered Harbor Alliance. Η λύση βασίζεται στη λύση Dell PowerProtect Cyber ​​Recovery, ηγέτη στην αγορά με σχεδόν πενταετή ιστορία στην προστασία των πιο κρίσιμων δεδομένων των οργανισμών.


Το πλεονέκτημα της Dell Tech


Η επιλογή της Dell Technologies ως ο μοναδικός σας πάροχος τεχνολογίας σας προσφέρει πολλά σημαντικά προνόμια και οφέλη, μειώνοντας σημαντικά την απόδοση επένδυσης (ROI) και το TCO, αλλά και ένα πιο ισχυρό και αποτελεσματικό πλαίσιο ασφάλειας στον κυβερνοχώρο και πολύ λιγότερες πιθανότητες να επηρεαστείτε αρνητικά από επιθέσεις ή διακοπές λόγω απώλεια δεδομένων. Οι λύσεις μας είναι:


 – Προεγκατεστημένο και προεπικυρωμένο με λογισμικό καθολικής εφαρμογής
 – Εύκολο στην παροχή, αποστολή και ανάπτυξη
 – Εξοικονομήστε χρόνο και χρήμα με την κεντρική διαχείριση

Η φιλοσοφία της Dell Technologies Connected Cybersecurity είναι ιδανική για να οδηγήσει τον μετασχηματισμό της ασφάλειάς σας με εγγενή ασφάλεια στα προϊόντα της, μαζί με το σημαντικότερο πλεονέκτημα της πλούσιας τεχνογνωσίας της εδώ και δεκαετίες, τις δεξιότητες που φέρνει στο τραπέζι, τα τεράστια ποσά που επενδύει στην Ε&Α, το παγκόσμιο δίκτυο διανομέων και αντιπροσώπων, η συνεχής δέσμευσή της να παρέχει το καλύτερο στους πελάτες της και ίσως το μεγαλύτερο πλεονέκτημά της, το πλούσιο οικοσύστημά της από παγκόσμιους στρατηγικούς συνεργάτες και επίσης τοπικούς συνεργάτες λύσεων και παρόχους OEM, που της επιτρέπουν να παραμένει πάντα ένα βήμα μπροστά από τον ανταγωνισμό.


Πηγή: www.dell.com/el-gr/blog