Το πρώτο Alphanetrix - Autodesk event in Cyprus είναι γεγονός!


Με κεντρικό τίτλο «Stronger Together» η Alphanetrix, Autodesk Gold Partner για Ελλάδα και Κύπρο, συστήνεται επίσημα στα στελέχη και τους επαγγελματίες μηχανικούς του τεχνικού κόσμου της Κύπρου, με τη δέσμευση να συνεργαστεί και να υποστηρίξει τον κλάδο για την επιτυχή αντιμετώπιση των μελλοντικών προκλήσεων.

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν, από στελέχη της Autodesk, σύγχρονα εργαλεία & πρακτικές με κεντρικό γνώμονα την ανάπτυξη της παραγωγικότητας και τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας των εταιριών και των επαγγελματιών των κατασκευών και της μεταποίησης.

Με την επέκτασή της στην κυπριακή αγορά, από τον Οκτώβριο του 2022, η εταιρία επιβεβαιώνει την ηγετική της θέση στους τομείς εξειδίκευσης της, επιστρέφοντας τη μεγαλύτερη δυνατή αξία στους κύπριους πελάτες που την εμπιστεύονται. Η Alphanetrix στηρίζει τον επαγγελματία από την πρώτη ημέρα ίδρυσης της, το 2011, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις σε προϊόντα και υπηρεσίες πληροφορικής.


Η εκδήλωση θα λάβει χώρα την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου, στο Royal Hall (Λευκωσία). Θα περιλαμβάνει την παρουσίαση των σημαντικότερων τεχνολογικών εξελίξεων, μέσα από τις ομιλίες διακεκριμένων Autodesk experts, Lenovo specialists, ενώ θα παρουσιαστούν και success stories αξιοποίησης των λύσεων της Autodesk από κυπριακές επιχειρήσεις. Η συμμετοχή είναι δωρεάν (αλλά η εγγραφή υποχρεωτική). 

Ακολουθήστε τον σύνδεσμο για την εγγραφή σας. https://www.eventbrite.co.uk/e/stronger-together-autodesk-1st-event-in-cyprus-tickets-529360490477


Θα ακολουθήσει cocktail party.


Φιλοδοξούμε ότι η εκδήλωση θα αποτελέσει ορόσημο για τον κυπριακό τεχνικό κλάδο και θα γίνει πεδίο συνάντησης των μελών του με σκοπό την ανταλλαγή εμπειριών και πληροφοριών για τις τεχνολογικές εξελίξεις. 

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε στο 22 010900, με την κα Λυδία Μεταλληνού.