Τι νέο υπάρχει στο Revit 2023; Καλύτερη απόδοση, περισσότερες δυνατότητες παραγωγικότητας που προέρχονται από τα αιτήματά σας και πιο έξυπνοι τρόποι εργασίας με δεδομένα, τόσο στην επιφάνεια εργασίας όσο και στο cloud.


Είναι πάλι αυτή η εποχή του χρόνου! Το Revit Factory είναι πολύ ενθουσιασμένο που ανακοινώνει ότι το Revit 2023 κυκλοφορεί παγκοσμίως. Αναζητήστε μια ειδοποίηση στον λογαριασμό σας Autodesk που σας ενημερώνει ότι τα προϊόντα της Autodesk 2023 είναι διαθέσιμα ή επικοινωνήστε με τον διαχειριστή του λογαριασμού της εταιρείας σας.

Με αυτήν την κυκλοφορία, είμαστε ενθουσιασμένοι επειδή το Revit είναι πιο αποδοτικό, πιο διαισθητικό και πιο ακριβές στον τρόπο που εργάζεστε. Είναι επικυρωμένο συνεχώς σε σχέση με τις εξελισσόμενες ανάγκες σας, με περισσότερα από 30 αιτήματα λειτουργιών που προέρχονται από το Revit Ideas. Εξισορροπεί τις ανεπαίσθητες βελτιώσεις με σημαντικές νέες εισαγωγές: αναβαθμίσεις που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής σήμερα, μαζί με μελλοντικούς παράγοντες αλλαγής παιχνιδιών, όπως οι νέες αναλυτικές ροές εργασιών ανταλλαγής δεδομένων που ενεργοποιούνται με το Revit 2023 και τα έγγραφα Autodesk στη συλλογή AEC. Αυτό το Revit ανεβάζει πραγματικά στροφές, με πολλές βελτιώσεις απόδοσης που στοχεύουν σε ταχύτερους υπολογισμούς, ειδικά όταν εργάζεστε με μεγάλα μοντέλα.

Υπάρχουν πολλά να ανακαλύψουμε με το Revit 2023, οπότε ας ψάξουμε:


Τα εργαλεία μοντελοποίησης και τεκμηρίωσης μετάβασης επεκτείνονται και βελτιστοποιούνται.


Όπως και η περσινή κυκλοφορία, το 2023 είναι γεμάτο με βελτιώσεις που στοχεύουν στην καθημερινή σχεδίαση στις ροές εργασιών τεκμηρίωσης. Εξομαλύνουμε τα εργαλεία με τα οποία είστε ήδη εξοικειωμένοι, ώστε να βλέπετε άμεσα οφέλη στην εργασία σας. Το φιλτράρισμα ανά φύλλο σε χρονοδιαγράμματα, για ένα, είναι μια σταθερή προσθήκη για τη διασφάλιση των σωστών δεδομένων στα σύνολα τεκμηρίωσής σας. Και τα χρονοδιαγράμματα συνεχίζουν να αναπτύσσονται, με τη μορφοποίηση υπό όρους να προστίθεται στα βασικά προγράμματα για οικογένειες και τύπους, μια βελτίωση που προέρχεται από την κοινότητα του του Revit. Θα βρείτε επίσης νέες λειτουργίες για τον έλεγχο της εμφάνισης και της προσθήκης ετικετών των μετατοπισμένων στοιχείων, παρέχοντας μεγαλύτερη σαφήνεια σε πολύπλοκους σχολιασμούς. Προβολή φίλτρων, περισσότερες κατηγορίες με δυνατότητα κοπής και ένα νέο εργαλείο Measure in 3D βρίσκονται στο Revit 2023 και σηματοδοτούν την ολοκληρωμένη πρόοδο του Revit ως επαγγελματικού επιπέδου, σχεδιασμού σε τεκμηρίωση.


Περισσότερη ευελιξία και έλεγχος για δομικούς μηχανικούς με ανανεωμένη αναλυτική μοντελοποίηση


Η μεγαλύτερη ταχύτητα, η ευελιξία που χρειάζεστε και ο ποιοτικός έλεγχος, οι πελάτες σας θα εκτιμήσουν ότι οδηγούν σε μια νέα ροή εργασιών αναλυτικής μοντελοποίησης για δομικούς μηχανικούς. Μοντέλο στο πλαίσιο σε δισδιάστατες και τρισδιάστατες προβολές για να ορίσετε την πρόθεση σχεδίασης αυτόνομα από το φυσικό μοντέλο ή ξεκινήστε με μια παραμετρική προσέγγιση «πρώτα την ανάλυση» για να αναπτύξετε το αναλυτικό μοντέλο από τις μηχανικές απαιτήσεις για κτίρια, κατασκευές στέγης, περίπτερα, σκάλες και πέρα. Με περισσότερους αυτοματισμούς για τις βιβλιοθήκες χαλύβδινων συνδέσεων και πολλές βελτιώσεις για ράβδους οπλισμού, συμπεριλαμβανομένης της προσαρμοστικής τοποθέτησης και της καλύτερης οπτικοποίησης, το Revit 2023 είναι ένα πιο ολοκληρωμένο σετ εργαλείων για τον δομικό μηχανικό και τον κατασκευαστή.


Η ανάλυση φορτίου βάσει σχεδίου για ηλεκτρολόγους μηχανικούς εξοικονομεί χρόνο στα αρχικά στάδια ενός έργου


Μια νέα ροή εργασιών ηλεκτρικής ανάλυσης που εισήχθη στο Revit 2023 έχει σχεδιαστεί για να χρησιμοποιεί συνδεδεμένα DWG, PDF ή μοντέλα Revit ως βάση για απογειώσεις φορτίου εντός του Revit. Αυτές οι απογειώσεις φορτίου, μαζί με νέες δυνατότητες για τον εννοιολογικό καθορισμό στοιχείων ηλεκτρικού συστήματος, σας επιτρέπουν να προσδιορίσετε το προκαταρκτικό φορτίο κτιρίου και το φορτίο στα κύρια εξαρτήματα του εξοπλισμού απευθείας μέσα στο περιβάλλον Revit.


Μεγαλύτερη πιστότητα δεδομένων, από τη δημιουργία φόρμας έως την τεκμηρίωση, με το 3D Sketch στο Revit και το FormIt Pro.


Η ροή εργασίας FormIt Pro to Revit 3D Sketch συνδέει τη δημιουργία φόρμας με ελεύθερο χέρι και υπολογιστική στο FormIt Pro με τις ορειχάλκινες επιφάνειες ανάπτυξης σχεδιασμού και τεκμηρίωσης στο Revit. Εξοικονομήστε χρόνο μοντελοποίησης και επαναλάβετε την επεξεργασία και αξιοποιήστε την ανάλυση πρώιμου σταδίου για να αξιολογήσετε και να μεταφέρετε απρόσκοπτα τις έννοιες του σχεδιασμού σε παραδοτέα σχεδιασμού.


Τα δεδομένα BIM απελευθερώθηκαν, με Revit 2023 και Autodesk Docs.


Οι νέες δυνατότητες στα Έγγραφα Autodesk εκθέτουν τα δεδομένα του Revit σε νέα όρια στη συνεργασία, τη διαλειτουργικότητα και τον αυτοματισμό. Το Revit 2023 παρουσιάζει νέους τρόπους διαχείρισης και κοινής χρήσης δεδομένων, με την ανταλλαγή δεδομένων στα Έγγραφα Autodesk. Δύο ροές εργασίας κάνουν το ντεμπούτο τους με το Revit 2023: μια ροή εργασιών αρχιτεκτονικής έως κατασκευής μεταξύ Revit και Inventor και σύντομα, μια σύνδεση Revit με Microsoft Power Automate που φέρνει δεδομένα σχεδίασης στον αυτοματισμό επιχειρηματικών διαδικασιών στο οικοσύστημα εφαρμογών της Microsoft. Αυτές οι νέες ροές εργασίας, μαζί με την εισαγωγή της υπηρεσίας παραμέτρων Revit στην προεπισκόπηση τεχνολογίας, ανοίγουν το δρόμο για πιο αποτελεσματική, έγκαιρη και ασφαλή διαχείριση δεδομένων με τη Συλλογή AEC.
ΠΗΓΗ: blogs.autodesk.com