Στον ταχέως εξελισσόµενο κλάδο των κατασκευών, η αποτελεσματική συνεργασία είναι κάτι περισσότερο από λέξη, είναι αναγκαιότητα. Η λύση Autodesk Construction Cloud (ACC)  βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της ενδυνάμωσης των έργων BIM με λύσεις αιχμής.

Αυτό το webinar στοχεύει να προσφέρει στον επαγγελματία ανεκτίμητες πληροφορίες για την απρόσκοπτη ενσωμάτωση του ACC Solution και του Autodesk BIM Collaborate.

Τι θα ακούσετε:

Στρατηγική υποστήριξη για έργα BIM: Μάθετε πώς η ACC Solution υποστηρίζει στρατηγικά κάθε φάση των έργων σας BIM, από την έναρξη του σχεδιασμού έως την ολοκλήρωση του έργου.

Αποτελεσματικός Συντονισμός Σχεδιασμού: Ανακαλύψτε τα εργαλεία και τις τεχνικές που δίνουν τη δυνατότητα στις ομάδες σχεδιασμού να συνεργάζονται αποτελεσματικά, διασφαλίζοντας ένα συνεκτικό και καλά συντονισμένο έργο.

Project Management Excellence: Εξερευνήστε πώς το ACC Solution ενισχύει τις ροές εργασιών διαχείρισης έργων, οδηγώντας σε καλύτερο έλεγχο, βελτιστοποιημένες διαδικασίες και επιτυχημένα αποτελέσματα του έργου.

Virtual Construction Insights: Αποκτήστε βαθιά κατανόηση της εικονικής κατασκευής και πώς η ACC Solution βελτιστοποιεί το εικονικό περιβάλλον για βελτιωμένη λήψη αποφάσεων και οπτικοποίηση έργου.

     Εγγραφείτε ΕΔΩ