Η πολυαναμενόμενη εκδήλωση έλαβε χώρα στo Royal Hall, με την παρουσία δεκάδων επαγγελματιών μηχανολόγων μηχανικών, αρχιτεκτόνων, site engineers, κατασκευαστικών εταιριών, σχεδιαστών και φοιτητών των συναφών κλάδων. 

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν σύγχρονα εργαλεία & πρακτικές με κεντρικό γνώμονα την ανάπτυξη της παραγωγικότητας και τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας των εταιριών και των επαγγελματιών στους κλάδους των κατασκευών, αρχιτεκτονική, μηχανολογίας και της μεταποίησης.

Διευθύνων Σύμβουλος και ιδρυτής της Alphanetrix, κύριος Ηλίας Μαργέλλος αναφέρθηκε στο όραμα και στόχο της εταιρίας: «Η Alphanetrix δημιουργήθηκε για να ενισχύσει με τις λύσεις και τις υπηρεσίες που προσφέρει την ανταγωνιστικότητα και την καινοτομία κάθε επαγγελματία μηχανικού και επιχείρησης που δραστηριοποιείται στην μελέτη και την κατασκευή κτηρίων και υποδομών αλλά και την βιομηχανία. Από το καλοκαίρι του 2022 πλέον έχουμε τοπική παρουσία και στην Κύπρο με στόχο να υποστηρίζουμε καλυτέρα τους μηχανικούς της Κύπρου και να μπορέσουμε μεταφέροντας την τεχνογνωσία μας να ανεβάσουμε μαζί την παραγωγικότητα και τον τρόπο λειτουργίας σας.» 

 

·     Την εκδήλωση υποστήριξε το Επιστημονικό & Τεχνικό Επιμελητήριο Κύπρου με ένα ιδιαίτερο καλωσόρισμα από τον αντιπρόεδρο Α’ κύριο Ανδρέα Θεοδότου με αναφορά στις προσκλήσεις της αγοράς, στις τεχνολογικές εξελίξεις και τα εργαλεία που έχει ο κάθε επαγγελματίας στα χέρια του. 

·         O κύριος Alessio Belloni, Autodesk Expert Sales and Channel Business Consultant and Account Manager, αναφέρθηκε εκτενώς στις Autodesk Solutions, και την αξία των Autodesk Service Providers. 

·         Ο κύριος Τomas Lendvorsky, Autodesk Senior Tech. Sales Specialist - AEC, παρουσίασε το Autodesk Construction Cloud, αιχμή της Autodesk technology, ενισχύοντας την φήμη του Connected Ecosystem που προσφέρει η Autodesk.

·         κύριος Βασίλης Παλαιολόγος, Lenovo Technology, LE & PS Sales Manager GR & CY, παρουσίασε εξειδικευμένες συνθέσεις μοντέλα της Lenovo όπως τα ThinkStation σειρά P και ThinkPad σειρά P1. Στις οποίες τρέχουν προγράμματα όπως AutoCAD, REVIT, CIVIL 3D, κ.α.  

·         Ο κύριος Σάκης Παναγιωτίδης, Sales Manager της Alphanetrix για Ελλάδα & Κύπρο, αναφέρθηκε στην αύξηση της παραγωγικότητας και τη βελτιστοποίηση της επιχειρηματικότητας by Meeting Customer Needs».


Με το πέρας της εκδήλωσης παραχωρήθηκε cocktail κατά την διάρκεια του οποίου οι παριστάμενοι είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν και να ανταλλάξουν απόψεις γύρω από τις εξελίξεις και την πρόοδο του κλάδου στην Κύπρο. Η βραδιά έκλεισε με jazz μουσική από τους υπέροχους "Avant Tout". 

Η Alphanetrix στηρίζει τον επαγγελματία από την πρώτη ημέρα ίδρυσης της, το 2011, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις σε προϊόντα και υπηρεσίες πληροφορικής. Με την επέκτασή της στην κυπριακή αγορά, από τον Οκτώβριο του 2022, η εταιρία επιβεβαιώνει την ηγετική της θέση στους τομείς εξειδίκευσης της, επιστρέφοντας τη μεγαλύτερη δυνατή αξία στους Κύπριους πελάτες που την εμπιστεύονται.