Το πρώτο Autodesk Innovyze Roundtable για Εξειδικευμένους Επαγγελματίες έλαβε χώρα στις 14 Νοεμβρίου 2023, στο Radisson Blu Park Hotel στην Αθήνα. 

Την παρουσίαση που είχε αντικείμενο την ενημέρωση του ευρύτερου κλάδου σχετικά με το μέλλον στις μελέτες Υδραυλικών έργων, Δικτύων και τη Διαχείριση Υδάτινων Πόρων, ανέλαβε ο Autodesk Regional Sales Manager, κος Harry ONeill. 

Το Autodesk Innovyze υποστηρίζει μηχανικούς και σχεδιαστές, βελτιστοποιώντας το σχεδιασμό και τη λειτουργία των συστημάτων ύδρευσης και διασφαλίζοντας την αποτελεσματικότητα και βιωσιμότητα. Με προηγμένες δυνατότητες μοντελοποίησης, το Autodesk Innovyze, επιτρέπει την ακριβή προσομοίωση των δικτύων διανομής νερού, λυμάτων και όμβριων υδάτων. Το Autodesk Innovyze αποτελεί βασικό εργαλείο στη διαμόρφωση του μέλλοντος όσο αφορά την διαχείριση υδάτινων πόρων, δίνοντας έμφαση στην καινοτομία και την ακρίβεια στην αναζήτηση της βιωσιμότητας του νερού.


Στην παρουσίαση συμμετείχαν πολλές εταιρίες από τον κλάδο των συμβουλευτικών μηχανικών καθώς και της διαχείρησης υδάτινων πόρων, ενώ παρόμοιες παρουσιάσεις, σε one-to-one sessions έλαβαν χώρα στα γραφεία πελατών της Alphanetrix.   

Η Alphanetrix, Autodesk Gold Partner για Ελλάδα & Κύπρο, υποστηρίζει τον επαγγελματία από το 2011 παρέχοντας λύσεις που βελτιστοποιούν την ανταγωνιστικότητα τους. 

 

Περισσότερες πληροφορίες για την σειρά προϊόντων Innovyze μπορείτε να δείτε στο https://innovyze.com/