Μενού
Το καλάθι σας
AutoCAD LT 2024

AutoCAD LT 2024

AutoCAD LT 2024
AutoCAD LT 2024
  • Κωδικός: Autodesk_1001
570,40€ 460,00€ + ΦΠΑ = 570,40€
ΦΠΑ 460,00€

Το AutoCAD LT, είναι το βασικό λογισμικό δισδιάστατης σχεδίασης και τεκμηρίωσης. Δίνει τη δυνατότητα στους επαγγελματίες να δημιουργούν ακριβή τεχνικά σχέδια με αποτελεσματικότητα και ακρίβεια.


 

 

Διαθέσιμες Επιλογές

AutoCAD LT 2024

Το AutoCAD LT, το βασικό λογισμικό δισδιάστατης σχεδίασης και τεκμηρίωσης, δίνει τη δυνατότητα στους επαγγελματίες να δημιουργούν ακριβή τεχνικά σχέδια με αποτελεσματικότητα και ακρίβεια. Βελτιώστε τη διαδικασία σχεδιασμού σας, ενισχύστε τη συνεργασία και ζωντανέψτε τις ιδέες σας σε ένα απλοποιημένο περιβάλλον. Είτε είστε αρχιτέκτονας, μηχανικός ή σχεδιαστής, το AutoCAD LT παρέχει τα εργαλεία που χρειάζεστε για λεπτομερή σύνταξη, επεξεργασία και σχολιασμό, παρέχοντας επαγγελματικά αποτελέσματα χωρίς την πολυπλοκότητα.

Το καλύτερο εργαλείο στην κατηγορία του για δισδιάστατη σχεδίαση, σχεδίαση και τεκμηρίωση. Το Autodesk® AutoCAD LT® σάς δίνει τη δυνατότητα να δημιουργείτε αρχεία DWG™ με ακρίβεια χρησιμοποιώντας βελτιωμένες δυνατότητες που εστιάζονται στη διαδικασία σχεδίασης 2D, με την ευελιξία να λειτουργείτε όπως θέλετε—συνεργάζεστε με τους συνομηλίκους σας γρήγορα και με ασφάλεια. Με ενσωματωμένες λειτουργίες αυτοματισμού όπως το Count και η νέα τοποθέτηση Smart Block, το AutoCAD LT συνεχίζει να φέρνει πάνω από τέσσερις δεκαετίες αξιόπιστης καινοτομίας που έχει σχεδιαστεί για να σας κάνει να εργάζεστε πιο γρήγορα. Και τώρα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους δικούς σας αυτοματισμούς με την εισαγωγή του AutoLISP—η οποία ενδυναμώνει περαιτέρω τις ομάδες με την ευελιξία να δημιουργούν ρουτίνες και ροές εργασιών για συγκεκριμένους κλάδους.

 

Εγγραφείτε για να αξιοποιήσετε τις πιο πρόσφατες δυνατότητες και βελτιώσεις απόδοσης είτε βρίσκεστε σε υπολογιστή, Mac, φορητή συσκευή ή στο διαδίκτυο. Και ξεκινήστε να σχεδιάζετε για τις προκλήσεις του σήμερα και του αύριο, με το AutoCAD LT.

 

Σε τι χρησιμοποιείται το AutoCAD;

Το AutoCAD LT είναι λογισμικό CAD που χρησιμοποιείται για ακριβή δισδιάστατη σχεδίαση, σχεδίαση και τεκμηρίωση. Περιλαμβάνει λειτουργίες για την αυτοματοποίηση εργασιών και την αύξηση της παραγωγικότητας, όπως η σύγκριση σχεδίων, η καταμέτρηση, η προσθήκη αντικειμένων και η δημιουργία πινάκων. Το AutoCAD LT επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν, να επεξεργάζονται και να σχολιάζουν σχέδια μέσω επιτραπέζιου υπολογιστή, ιστού και φορητών συσκευών.

 

Ποιος χρησιμοποιεί το AutoCAD LT;

Το AutoCAD LT χρησιμοποιείται από αρχιτέκτονες, μηχανικούς, επαγγελματίες κατασκευών και σχεδιαστές που χρειάζονται: Σχεδιασμό, σχεδίαση και τεκμηρίωση με ακριβή 2D γεωμετρία, πρόσβαση σε ένα ολοκληρωμένο σύνολο εργαλείων επεξεργασίας, σχεδίασης και σχολιασμού, Εργασία ταχύτερα σε μια διαισθητική και προσαρμόσιμη διεπαφή .

 

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ AutoCAD και AutoCAD LT;

Μία από τις μεγαλύτερες διαφορές μεταξύ AutoCAD και AutoCAD LT είναι ότι το AutoCAD LT παρέχει δυνατότητες ακριβείας 2D σχεδίασης και τεκμηρίωσης, ενώ το AutoCAD παρέχει επίσης λειτουργίες 3D. Το AutoCAD LT σάς δίνει τη δυνατότητα να κάνετε απλές προσαρμογές, αλλά δεν υποστηρίζει ενσωματωμένες δυνατότητες προγραμματισμού (AutoLISP).

 System requirements for AutoCAD LT 2024 (Windows)
Operating System64-bit Microsoft® and Windows 10. See Autodesk's Product Support Lifecycle for support information.
ProcessorBasic: 2.5–2.9 GHz processor
Recommended: 3+ GHz processor
MemoryBasic: 8 GB
Recommended: 16 GB
Display ResolutionConventional Displays:
1920 x 1080 with True Color

High Resolution & 4K Displays:
Resolutions up to 3840 x 2160 supported on Windows 10, 64-bit systems (with capable display card)
Display CardBasic: 1 GB GPU with 29 GB/s Bandwidth and DirectX 11 compliant
Recommended: 4 GB GPU with 106 GB/s Bandwidth and DirectX 12 compliant
Disk Space10.0 GB
Pointing DeviceMS-Mouse compliant
.NET Framework.NET Framework Version 4.8

 

System requirements for AutoCAD LT 2024 for Mac
Operating SystemApple® macOS® Big Sur v11
Apple® macOS® Catalina v10.15
Apple macOS Mojave v10.14
ModelBasic: Apple Mac Pro® 4.1, MacBook Pro® 5.1, iMac® 8.1, Mac mini® 3.1, MacBook Air®, MacBook® 5.1
Recommended: Apple Mac® models supporting Metal Graphics Engine
Apple Mac models with M series chip are supported under Rosetta 2 mode.
CPU Type64-bit Intel CPU
Recommended: Intel Core i7 or higher
MemoryBasic: 4GB
Recommended: 8GB or higher
Display ResolutionBasic: 1280 x 800 display
High Resolution: 2880 x 1800 with Retina Display
Disk Space4 GB free disk space for download and installation
Pointing DeviceApple-compliant Mouse, Apple-compliant Trackpad, Microsoft-compliant mouse
Display CardRecommended: Mac native installed graphics cards
Disk FormatAPFS, APFS(Encrypted), Mac OS Extended (Journaled), Mac OS Extended (Journaled, Encrypted)

Συμπεριλαμβάνεται με όλα τα προγράμματα συνδρομής (subscription based license):

✅ Τη ΔΩΡΕΑΝ λήψη όλων των νέων εκδόσεων και ενημερώσεων του προϊόντος που θα κυκλοφορήσουν κατά τη διάρκεια ισχύος της άδειας

✅ Τη δυνατότητα να χρησιμοποιεί – ακόμη και ταυτόχρονα – έως και πέντε παλαιότερες σε σχέση με την τρέχουσα, εκδόσεις της εφαρμογής

✅ Προβλέπεται η δημιουργία User Profile του χρήστη της εφαρμογής και η εγκατάστασή της (εφαρμογής) σε έως τρεις συσκευές, βάσει των κανόνων του Autodesk Named User Licensing –https://www.autodesk.com/campaigns/transition-to-named-user. Επιτρέπεται η χρήση μόνο από το συγκεκριμένο χρήστη (με καταχώρηση user name & password – απαιτείται πρόσβαση στο Internet).

  • 24ωρη απάντηση προτεραιότητας στο φόρουμ της κοινότητας
  • One-to-One ηλεκτρονική υποστήριξη
  • Αποκλειστικά εκπαιδευτικά webcasts
  • Βοήθεια σε τεχνικά θέματα
  • Ικανότητα να αγοράσετε ειδικά οφέλη υποστήριξης
Ετικέτες: AutoCAD IST

Δείτε επίσης